کد مطلب: 

270204

جلوگیری از امضاهای طلایی و فساد با توسعه دولت الکترونیک

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس گفت: امضاهای طلایی و مجوزهای غیرمجاز به دلیل عدم شفافیت است اما ایجاد دولت الکترونیک و اجرای دقیق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار می‌تواند جلوی این پدیده شوم را بگیرد.
عبدالعلی رحیمی مظفری

به گزارش سیتنا، عبدالعلی رحیمی مظفری در گفت‌وگو با خانه ملت، درباره علل بروز پدیده کارچاق‌کنی و امضاهای طلایی در کشور، گفت: ساختار غلط و بروکراسی پیچیده در سیستم اداری سبب بروز امضاهای طلایی شده است، در واقع اگر برای صدور یک مجوز تعدد امضاها نیاز باشد به‌یقین بروکراسی دشواری اداری به وجود می‌آید و حتی اگر انحصار در امضا وجود داشته باشد، پدیده کارچاق‌کنی و امضاهای طلایی به وجود می‌آید که هردو این موارد برای مردم، تولیدکننده و سرمایه گذار همچون سمی کشنده است لذا باید با هر دو مورد برخورد شود.

نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پدیده امضاهای طلایی بیشتر در جاهایی پیش می‌آید که انحصار در تصمیم‌گیری وجود دارد اما "شفاف‌سازی" مهمترین اقدام برای مقابله با این پدیده است لذا اگر تمام مسیر شفاف باشد سودجویان نمی‌توانند اهداف خود را چندان پیش ببرند.

پدیده امضاهای طلایی بیشتر در جاهایی پیش می‌آید که انحصار در تصمیم‌گیری وجود دارد اما "شفاف‌سازی" مهمترین اقدام برای مقابله با این پدیده است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: تمام امضاهای طلایی و مجوزهای غیرمجاز که میان افراد ذی‌نفوذ رواج دارد، همان مجوزهایی که منجر به بروز اتفاق‌هایی همچون متروپل می‌شود به دلیل عدم شفافیت است اما معتقدم توسعه "دولت الکترونیک" و اجرای دقیق "قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار" می‌تواند جلوی این پدیده شوم را بگیرد، در سیستم‌های بانکی نیز اگر تمام مسیرها توسط مردم دیده شود به حذف امضاهای طلایی و رانت و فساد کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 5 (1 vote)
سیتنا 5
2022-07-07 11:28

افزودن دیدگاه جدید